Αρχή σελίδας

ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ..

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια περίπου.  Τα πάντα φανέρωναν αυτά που θα επακολουθούσαν, όμως εγώ δεν ήθελα.. ίσως θελημένα να τα δω.

Άρχισα να βλέπω γύρω μου κατηγορίες ανθρώπων και επαγγελμάτων, να πλήγονται σταδιακά… στην αρχή υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις.. στην πορεία περισσότερες, ώσπου τελικά έφτασαν και σε εμένα.. ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ότι έπρεπε να αντιδράσω πολύ νωρίτερα, ήταν όμως είδη αργά..

Μου έκλεισαν την εταιρία, με στράγγιξαν μέχρι το τελευταίο ευρώ, δεν άφησαν ούτε γάλα για το παιδί μου, οι λογαριασμοί μου χτυπάνε την πόρτα, οι διαταγές πληρωμών αυξάνονται, ο γαμπρός μου «έσκασε» κυριολεκτικά επάνω στο τιμόνι από τα χρέη, αφήνοντας ένα μικρό παιδί πίσω του..

Βλέπω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώνει δυσαρεστημένος ότι δεν είναι προδότης, όπως τον αποκάλεσαν κατά την διάρκεια των παρελάσεων.
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΒΡΕ ΣΚΑ**ΓΕΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ;;; ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΕΙΣΑΙ Α Χ ** Σ Τ Ο Σ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ.. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΡΩΣ!!!!!! ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ…

 Παρατηρούσα τον Γ. Παπανδρέου να ενεργεί κατά της χώρας που ζω, εργάζομαι.. αναπνέω και να τον επιβραβεύουν γι αυτό.
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΕΛΕΟΣ !!!!!!! Η ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ Η ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΗΛ****Σ. ΕΑΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!!! ΤΣΑΚΙΣΕΣ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.. ΜΑ ΠΟΣΟ Μ***ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΈΛΕΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!! ΌΤΑΝ ΚΑ****ΛΗ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΕΣ ΣΤ ΑΚΡΙΒΑ ΣΟΥ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΕΓΩ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ 10-15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ!!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕ ΨΩΝΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΞΕΦΤ******ΝΕ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ;;; ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΑΜ***ΝΕ!!!!

 Διάβασα σε ένα άρθρο τα ονόματα όσων ψήφισαν το μνημόνιο και αναρωτιόμουν πόσοι από αυτούς άραγε γνώριζαν το περιεχόμενό του.
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΣΤΟ Δ**ΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΛ***ΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!! ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΝΙΩΘΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ;  ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑ*** ΠΟΥ***ΔΕΣ Γ*******ΓΙΑ Η ΚΑΤΑ ΤΣΕΠΗ;

 Έμενα έκπληκτος από τις δηλώσεις Πάγκαλού και Βενιζέλου, συνειδητοποιώντας το πολιτικό γκέτο που υπάρχει στην χώρα..
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΡΕΕΕ ΒΟΗΔ*ΡΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΤΣ*ΔΕΣ, ΒΡ******ΔΕΣ, ΞΕΦΤ**ΕΣ, ΟΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ Β*ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛ***ΤΕ.. ΌΤΑΝ ΡΕ ΜΟΣΧ*** ΚΕΦ*ΛΗ ΠΑΓΚΑΛΕ ΔΗΛΩΝΕΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΑΜ***ΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ;;

Βλέπω δημοσιογράφους και κανάλια να συγκαλύπτουν όσα συμβαίνουν στην χώρα, σηκώνοντας αραιά και που σημαίες συμπαράστασης σε όλους εμάς.
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΠΡΟΔ**ΕΣ ΞΕΦΤ******ΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΚΕΦΑΛΑΙΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ Τ Α***ΔΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ;;; Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ALTER  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΔΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ).. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜ*ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ;;;;;

 Κάθε μέρα ακούω από το κοντινό μου περιβάλλον ή από τις σπάνιες φορές στο ραδιόφωνο για καθημερινές αυτοκτονίες.
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΑΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ;;; ΖΩΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ;;;; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΌ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!!!!! ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΔΙΧΩΣ ΦΩΝΗ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Διαβάζω δηλώσεις γνωστών ελλήνων.. πρεσβευτών… του έθνους!! όπως για παράδειγμα της Ν. Μούσχουρη.
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
Μ*ΡΗ ΚΑ****ΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Α. ΜΕΡΚΕΛ. ΠΟΙΟΣ Μ*ΡΗ ΓΑΜ***ΝΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ; E ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ Σ*ΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜ**ΟΥ!!!!!

Ακούω να περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα την χρεοκοπία, την έξοδο μας από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση:
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΒΡΕ ΓΑΜ**ΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΌΣΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..  ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ Π****ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚ*ΤΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑΑΑΑ!!! ΈΕΕΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!! ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ!! ΌΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ 400 ΔΡΑΧΜΕΣ!!! ΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;; ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΛΑΦΥΡΕΣ Μ***ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΥΡΑ» ΣΕΝΑΡΙΑ..

Γέλαγα ή έκλαιγα τις προάλλες που διάβασα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ! 200.000+ ψήφισαν αν θυμάμαι καλά; και δεν φτάνει μόνο αυτό πλήρωσαν ο καθένας τους και 2 ευρώ;
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΘΕΛΑΤΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ; ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ 4 ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!! ΈΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! ΈΒΛΕΠΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΕΕΛΕΟΣΣΣ ΤΙ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!! ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ Η ΟΧΙ;  ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ Η ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 200.000+ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;;;

Κεφάλαιο Σαμαράς..
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ;;;;; ΤΩΡΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.;;; !! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ; ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ**ΟΥ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

Ο έρμος ο πατέρας μου κάθε μέρα φωνάζει για τις περικοπές. «Εγώ δούλεψα σαν σκυλί μέσα στα καζάνια των καραβιών 37 χρόνια, βαρέα ανθυγιεινά, μου κράτησαν ένα σωρό λεφτά, τόσες κρατήσεις, παρακρατήσεις και μου ζητάνε τώρα να τους τα χαρίσω; ή μου ζητάνε να με βάλουν στην ίδια κλίμακα με όσους έχουν τα υποδεέστερα χρόνια εργασίας από εμένα;»
Απαντώ όπως θα απαντούσαν οι περισσότεροι από εμάς:
ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΕ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ!! ΟΙ ΓΑΜ****ΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ!! ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ;; ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ;;; ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΩ!!! ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΟΥΝ***ΝΑ.

Προσπαθώ να βρω διέξοδο και δεν μπορώ.. Έστειλα ένα γράμμα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια στιγμή απελπισίας και αγανάκτησης.. καμία απάντηση, το γράμμα κατέληξε έτσι απλά, στον πολιτικό καιάδα.

Κοιτάζω το παιδί μου όταν μου λέει, θέλω.. και ανακαλύπτω ένα σάκο δικαιολογίες ώστε να του δώσω τελικά, ένα διπλωματικό όχι. Γιατί όλοι αυτοί μου πήραν τα πάντα, ΕΧΟΥΝ, στα θέλω των δικών τους παιδιών αλλά και τα προσωπικά τους θέλω, ενώ εγώ όχι; Αν τους ψήφισα; ΟΧΙ!!!!!!!

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν; Έλληνες φύγετε από την χώρα σας; Έλληνες βάλτε ένα όπλο στον κρόταφό σας;  Έλληνες θέλουμε να σας βγάλουμε από τον γεωγραφικό χάρτη; Έλληνες θέλουμε να σας σβήσουμε από την ιστορία; Έλληνες η απόφαση πάρθηκε, καταδικαστήκατε εις θάνατο;

Δεν γνωρίζω όταν και αν διαβάζετε τις γραμμές αυτές και από ποια ιστοσελίδα σε ποια φάση θα βρίσκομαι και σε ποια ψυχολογία.. Το σίγουρο είναι ένα.. τα ψωμιά μου είναι λίγα.. Ζήλεψα πολλές φορές τον χαμό του γαμπρού μου.. Μας έχουν τσακίσει.. Με έχουν τσακίσει.. δεν αντέχω άλλο.. Όποιος συνεχίσει να αντιστέκεται, πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, καλό κουράγιο..

Εμένα με  έσπασαν.


Κατηγορία: Αλήθειες & Ψέματα
Πηγή:


Γράψε το μήνυμά σου:

3+9=

2003 - 2019 e Find
Συνδέθηκαν το τελευταίο 24ωρο: 2.554
Συνoλικά μέλη: 292.618

Χορηγία φιλοξενίας: DATAROM

Αρχή της σελίδας